Meer licht onder de hooiberg!

Een nieuwe kapschuur!
21 maart 2016
Toon alles

Meer licht onder de hooiberg!

Meer licht onder de hooiberg!

Droog én uitzicht!

Het eerste wat we gedaan hebben, tien jaar geleden toen we hier kwamen, was onze hooiberg opknappen. De firma Vis uit Waddinxveen, die de hooiberg in het verleden gemaakt had, ging bijna met pensioen en het bedrijf zou niet overgenomen worden. Wat was er dan leuker om de hooiberg opnieuw door dit bedrijf authentiek te laten opknappen? De heer Vis herstelde de betonnen palen, het dak van golfplaten en ook het mechanisme om het dak omhoog en omlaag te laten werd weer geolied en gerepareerd. En als beeldmerk, kwam er weer een vis bovenop als windvaan! Om er meer gebruik van te kunnen maken werd de hooiberg aan de zuidwestkanten dicht gemaakt. Jarenlang hadden we er veel plezier van: de hooiberg werd veel gebruikt als opslag voor onze huurfietsen en kanopeddels en uitgeruimd bij feesten en partijen als we een droog buitenplekje nodig hadden. Maar nu Alex ook fulltime in het bedrijf is, komen er natuurlijk nieuwe ideeën…….. Samen hebben we nu een aantal ramen in de hooiberg gezet. En wat is het leuk! Opeens kan je én droog zitten en heb je toch prachtig uitzicht op de waterplas in de verte en de schaapjes in de wei!

1 Comment

  1. Wim schreef:

    Dag,
    Wat een mooie hooiberg, heeft u ook tekeningen of adres van de firma vis?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *