Feest

Feest midden
in het groen

Alle ruimte voor een fijn feest

De Delflandhoeve is een heerlijke locatie voor een mooi verjaardagsfeest, 25-jarig huwelijksfeest, familiereünie of babyborrel. De sfeervolle zaal in de boerderij, een groot terras op het zuiden, een overkapt terras onder de hooiberg en een groot grasveld zijn daarvoor beschikbaar. U kunt er in overleg naar eigen wensen een heel persoonlijk feest van maken. U kunt buiten uw gasten ontvangen, eten aan lange tafels, met akoestische muziek buiten of binnen met een dj of band. U kunt binnen en buiten zelf versiering aanbrengen. U kunt picknicken op het gras, lekker barbecueën of toch liever een pizzabus laten komen. 's Avonds kunt u de warmte opzoeken van vuurkorven op het terras of onder de hooiberg.

De Delflandhoeve biedt ruimte aan een feest tot ca. 120 personen (gedurende de dag en tot 24.00 uur). De Delflandhoeve verzorgt alle drankjes, hapjes, lunches, gebak, servies, bestek, bediening etc. Voor de verzorging van het diner, warm buffet of barbecue wordt in overleg met u samengewerkt met goede cateraars.

Kamperen

Overnachten in de natuur

De Delflandhoeve biedt de mogelijkheid dat uw feestgasten overnachten in eigen tenten of caravans en campers op het terrein tussen de waterplas en de boomgaard en in de nabijheid van het feest.

Meer foto's van feesten op de Delflandhoeve kunt u hier vinden, op onze Facebook pagina.