Geschiedenis Delflandhoeve

nieuwe natuur bij delft
Het nieuwe Abtswoudse Bos
18 februari 2016
Over ons
4 maart 2016
Toon alles

Geschiedenis Delflandhoeve

het begin van de delflandhoeve 2000

Geschiedenis Delflandhoeve

Advertentie Delftse Post

In 2001 stond er een advertentie in het plaatselijke blaadje de Delftse Post: ondernemer gezocht voor nieuw recreatiebedrijf in het nieuw aan te leggen Abtswoudse Bos. Het nieuwe recreatiebedrijf zou moeten gaan starten op de voormalige boerderij van de familie van Winden en in ieder geval een groen kampeerterrein moeten omvatten. Wat waren we enthousiast! De boerderij was weliswaar in zeer slechte staat (de boerderij was al tien jaar eerder verlaten) en het nieuwe Abtswoudse Bos moest nog aangeplant worden. Maar wij hadden er zin in!

Wij ontwikkelden een ondernemersplan voor vergaderingen, feesten, activiteiten, kamperen en kanoën en konden in 2003 op de Delflandhoeve gaan wonen. Een drastische verbouwing was noodzakelijk en ook het kampeerterrein met al zijn faciliteiten moest nog aangelegd worden. In 2006 was het zover: De Delflandhoeve ging van start!

 

1 Comment

  1. paul kemps schreef:

    paradijsje
    ook hier alleen door er met veel liefde hard aan te werken en dat is wat ze doen.
    heerlijk om er te verblijven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *