Camping

Groene oase

Prachtig kampeerterrein aan de rand van Delft

Kamperen in de natuur, dat is wat de Delflandhoeve u biedt. Het 7 ha grote terrein heeft een grote variatie: grasstroken worden afgewisseld met ruiger terrein en hooilandjes, een boomgaard, sloten, waterpartijen en veel verspreide bossages. Wat is er mooier dan zelf een plaats uit te zoeken: dicht bij het riet, met uitzicht op watervogels en kanoërs, beschut achter een bosje, heerlijk in de zon, ver weg op een idyllisch plekje, of toch lekker dicht bij het sanitair? De Delflandhoeve heeft geen afgebakende plekken, dus overal heeft u uitzicht en waant u zich in de natuur. Het kampeerterrein ligt in het Abtswoudse Bos waarin u heerlijk kunt wandelen, fietsen, skeeleren en kanoën . Centraal op het terrein ligt een grote waterplas van waaruit met kano’s verder de polder ingetrokken kan worden. Het Abtswoudse Bos ligt ten zuiden van Delft en in het groene Midden Delfland: een geweldig mooi polderlandschap met veel vrij liggende fietspaden.

Kamperen in de natuur

Fazanten, hazen en vogels om je heen

Delflandhoeve is een mooi, ruim en groen kampeerterrein met net sanitair. Wij zijn geopend van 21 april tot 3 september 2023 en we hebben ruimte voor ca. 40 plaatsen. Gasten met een caravan (kleiner dan 5,5 meter), een kleine camper (kleiner dan 5,5 meter) of een tent (kleiner dan 5,5 meter) zijn dan van harte welkom. Zij mogen zelf een mooie plaats uitkiezen op een van de grasvelden. Over het terrein verspreidt zijn aansluitingen met 6A stroom. De Delflandhoeve is een autovrij kampeerterrein. Auto’s worden geparkeerd op de parkeerplaats. Bij de receptie is gratis Wifi beschikbaar.

Het kampeerterrein van de Delflandhoeve ligt in de Lage Abtswoudse polder op veengrond. Daarom hebben we een kort kampeerseizoen van ca. 5 maanden. In deze maanden is het veen normaliter goed ingedroogd en de graszode stevig en heel geschikt om op te kamperen. Het kampeerseizoen loopt dit jaar van vrijdag 21 april tot zondag 3 september.

Delflandhoeve heeft een heel groot terrein met grasvelden en ca. 40 plaatsen. Daarmee kunnen al onze gasten gedurende het hele seizoen een mooie groene plek op het gras uitzoeken. We werken met aankomst momenten op de dag van 11-12 u, 15-17 u en 19-20 u. Kampeerders verzoeken we om op deze tijden aan te komen. Latere aankomst (na 20 uur ) is niet toegestaan.

Delflandhoeve heeft een klein en rustig kampeerterrein in de directe omgeving van de steden Delft, Den Haag en Rotterdam. De Delflandhoeve ontvangt geen groepen, geen jongeren en geen studenten. Bezoekers zijn beperkt welkom, maximaal 2 bezoekers per dag. We vragen een kleine vergoeding als entree en verzoeken bezoekers om de auto op de kade van de Schie te parkeren. De ervaringen hiermee zijn goed en de bezoekers passen zo binnen het kleinschalige en rustige karakter van de Delflandhoeve.

Groen, ruim,
en net sanitair

Rustig en bescheiden

Het kampeerterrein van de Delflandhoeve is te kenschetsen als groen en ruim met nette sanitaire voorzieningen. Het sanitair wordt goed bijgehouden en dat horen we terug van onze gasten.

Het merendeel van de kampeerplaatsen is voorzien van stroomaansluiting (6A). Er zijn verschillende watertappunten en er is een uitstort voor chemisch toilet.

Bij aankomst is er voor onze gasten een map beschikbaar met praktische informatie zoals wandel- en fietsroutes in de omgeving. Ook is toeristische informatie over Delft bijgevoegd. In de receptie is een kleine bibliotheek.

In de receptie verkopen we drankjes, ijs en eigen producten indien voorradig (honing, fruit en jam). Bij de receptie zijn ook vuurkorven incl. hout verkrijgbaar. In de nabijheid van de receptie is wireless internet gratis beschikbaar.

Kajaks, kano’s en enkele (stads)fietsen zijn te huur.

Meer foto's van kamperen op de Delflandhoeve kunt u hier vinden, op onze Facebook pagina.