Vergaderen tarieven

Tarieven vergaderruimten

Huur per dagdeel

De vergadering vindt plaats in een sfeervolle ruimte van 80m2. Indeling van deze ruimte is in overleg samen te stellen. Tevens staat de vide van 60m2 (schuin dak) en de lunchruimte van 60m2 ter beschikking. Al deze ruimten kunnen gebruikt worden als de groep zich wil opsplitsen. Buiten zijn een groot terras, grasveld en overkapte hooiberg beschikbaar.

Aantal personenPrijs per dagdeel, 4 uur, excl. BTW
12 - 15 personen € 250,-
15 - 30 personen € 275,-
30 - 60 personen € 300,-

Tarieven verzorging

Catering

U kunt voor de catering kiezen uit een aantal opties:

Puur

U wordt ontvangen met koffie, thee (diverse smaken), koekjes, vers fruit en water. Koffie en thee worden gedurende de bijeenkomst steeds aangevuld. Halverwege de ochtend serveren we iets lekkers. De lunch zetten we klaar in de lunchruimte. Onze Delflandhoevelunch bestaat uit eigengemaakte soep, groene salade, luxe brood, variatie aan beleg, melk, karnemelk, jus, vers fruit. ‘s Middags serveren we naast koffie en thee softdrinks en iets lekkers.

Puur met borrel

Wij ontvangen u de hele dag zoals omschreven bij "Puur" aangevuld met een aangeklede borrel aan het einde van uw bijeenkomst.

Buffet/BBQ/Diner

Voor een Buffet, Diner of BBQ werken we met goede cateraars. Voor de cateraar is er dan een minimale groepsgrootte van 20 personen.

Op maat

Wij maken uw verblijf graag zo aantrekkelijk mogelijk. Mocht u andere wensen hebben dan hier aangegeven dan verzorgen wij graag voor u een catering op maat.

VerzorgingPrijs per persoon, excl. BTW
Puur€ 45,- pp
Puur met aangeklede borrel€ 55,- pp
BBQ/Diner/Buffet via cateraarPrijs afhankelijk van wensen
Drankjes tijdens diner€ 8,- pp/u