Een nieuwe kapschuur!

Over ons
4 maart 2016
Meer licht onder de hooiberg!
11 april 2016
Toon alles

Een nieuwe kapschuur!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een nieuwe kapschuur!

Meer ruimte!

Waarschijnlijk gaat het zo op elk bedrijf: Je begint met de gebouwen die er zijn en maakt ze zo goed mogelijk geschikt voor de activiteiten die je voor ogen hebt. Zo ook op de Delflandhoeve. In 2005 werd de boerderij multifunctioneel verbouwd: De ruimtes moesten geschikt zijn voor én vergaderen én feesten én voor de camping en kano-gasten. Als je bedrijf dan eenmaal open is en de verschillende onderdelen gaan groeien blijkt dat toch niet zo handig. Je groeit uit je jasje en het kleine stukje in de boerderij dat gereserveerd was voor het inschrijven van onze campinggasten en het ontvangen van onze kanovaarders bleek veel te klein. Zij hadden een eigen plek nodig. In 2011 hebben we dan ook op de plaats waar vroeger een kapschuur stond, deze herbouwd. Nu hebben we hierin een aparte receptie voor de kampeerders en onze kanoverhuur. Hier kunnen ze zich melden en kan er gedurende de receptietijden een drankje of ijsje genuttigd worden en gesnuffeld worden in de informatie die er ligt. Daarnaast konden we op deze wijze ook extra sanitair realiseren en een overdekt gedeelte dat multifunctioneel gebruikt kan worden: Opslag in de winter, slecht weervoorziening voor onze kampeerders in de zomer en de uitgifte van vuurkorven en stookhout gedurende het seizoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *