Bruiloft

Landelijk trouwen

Met familie en vrienden aan lange tafels

De Delflandhoeve is een prachtige buitenlocatie voor uw bruiloft met veel mogelijkheden om er naar eigen wensen een heel persoonlijk feest van te maken. De ruime zaal in de boerderij die helemaal is opengewerkt tot de nok van de kap, de oude hooiberg, het grote terras op de zon en de grasvelden tussen de fruitbomen dagen u uit om er met een eigen aankleding een unieke dag van te maken.

Samen voorbereiden

Eigen Stijl

De Delflandhoeve is een officiële trouwlocatie voor de gemeente Delft. Het bruidspaar is vrij om binnen of buiten de mooiste entourage te kiezen voor de plechtigheid. En dat geldt ook voor diner, receptie en feest: een romantisch diner aan lange tafels onder de knotwilgen, een zomergevoel met een buitenkeuken onder de hooiberg, vuurkorven om bij aan te schuiven als de avond kil wordt. De Delflandhoeve is een prachtigge plek voor een familie-bruiloft, een festival-bruiloft, een eco-bruiloft of een serene bruiloft!

De Delflandhoeve biedt ruimte aan een bruiloftsfeest tot ca.120 personen (gedurende de dag en tot 24.00 uur 's nachts). De Delflandhoeve verzorgt alle drankjes, hapjes, lunches, gebak etc. Voor de verzorging van een diner, warm buffet of barbecue wordt in overleg met u samengewerkt met goede cateraars.

Overnachten

Overnachten in de natuur

De Delflandhoeve biedt de mogelijkheid dat uw bruiloftsgasten overnachten in eigen tenten of caravans en campers op het terrein tussen de waterplas en de boomgaard en in de nabijheid van het feest.

Meer foto's van bruiloften op de Delflandhoeve kunt u hier vinden, op onze Facebook pagina.