Kanoën

Canadese Kano
Kajak 1- of 2-persoons

Mooie kanoroutes door het Abtswoudse Bos

Op de Delflandhoeve kunt u een 1- of 2-persoons kajak of meerpersoons Canadese kano huren en twee prachtige routes varen door de Lage Abtswoudse polder. U waant zich midden in de natuur en komt vele watervogels tegen. Er is een korte route van 45 minuten en een langere route van 2,5 uur. Onderweg zijn er mogelijkheden genoeg om uit te stappen en te picknicken of even uit te rusten in het gras. Groepen tot 30 personen kunnen tegelijkertijd kanoën. Voor kinderen hebben we een aantal zwemvestjes beschikbaar. Het is heerlijk om met het gezin, met vrienden of collega's op een mooie dag een paar uurtjes te gaan varen.

Openingstijden en kosten

Openingstijden en prijzen

Goed nieuws! De kanoverhuur gaat per 20 mei open. Het kano-seizoen loopt tot 6 september. U kunt alleen telefonische of online reserveren.

Prijzen per persoon:

  • 1 uur € 5,00
  • halve dag (3 uur) € 10,00
  • hele dag € 15,00

Graag bij aankomst betalen.

Voor reserveren kunt u het onderstaand reserveringsformulier gebruiken.

Samen op het water

Kanofeestje

Je zoon of dochter is jarig en gaat met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes kanoën op de Delflandhoeve. We hebben twee arrangementen waaruit u kunt kiezen:

1. U huurt voor 3 uur kajaks/kano’s en u vaart zelf met de kinderen een route door het Abtswoudse Bos. Onderweg legt u ergens aan om met uw eigen eten/drinken te picknicken en eventueel nog te spelen. Voor deze variant betaalt u € 10,- per persoon.

2. U huurt voor 1 uur kajaks/kano’s en u vaart zelf met de kinderen de kleine route door het Abtswoudse Bos. U kunt voor en na het varen nog een uurtje op een veldje van de Delflandhoeve spelen en picknicken met uw eigen meegenomen eten en drinken. Voor deze variant betaalt u € 7,50 per persoon.

Kano of kajak reserveren

Reserveringsformulier kanoën

Goed nieuws! De kanoverhuur gaat per 20 mei open!
Dit kan alleen onder een aantal strikte regels, zodat we er zo samen voor kunnen zorgen dat besmetting met het Covid-19 virus vrijwel uitgesloten is. Wij vragen ieder daarom met klem zich te houden aan onderstaande regels.

- We houden ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar, op het terrein en op het water.

- Reserveren vooraf is verplicht (online of telefonisch). U kunt vooraf betalen of bij ons pinnen.

- Wij maken een afspraak over de starttijd. Deze ligt tussen 9.00 en 19.00 uur.

- Neem zelf handgel mee.

- Ben je verkouden, hoest je of heb je iemand in je omgeving met klachten? BLIJF THUIS!

- Kanoën in een twee- of driepersoons kajak/kano kan alleen als je tot hetzelfde huishouden behoort.

- Overige personen mogen alleen in een éénpersoons kajak.

- De peddels neem je zelf mee vanaf de receptie, de kajak/kano leg je zelf in het water. Je legt bij terugkomst zelf de boot op de aangegeven plek. De peddels neem je mee naar de receptie. De peddels worden daarna door ons schoongemaakt.

- Er is geen ruimte om je om te kleden of gebruik te maken van een toilet. De gemeenschappelijke toiletgebouwen mogen ivm de Corona -maatregelen pas open ná 1 juli.

Het kanoseizoen loopt tot 6 september.

Uw naam *

Uw adres *

Uw postcode *

Uw plaats *

Uw telefoon *

Uw e-mail *

Gewenste datum *

Gewenste tijd *

Aantal personen *

Korte omschrijving van uw wensen

* = verplicht