Kanoën

Canadese Kano
Kajak 1- of 2-persoons

Mooie kanoroutes door het Abtswoudse Bos

Op de Delflandhoeve kunt u een 1- of 2-persoons kajak of meerpersoons Canadese kano huren en twee prachtige routes varen door de Lage Abtswoudse polder. U waant zich midden in de natuur en komt vele watervogels tegen. Er is een korte route van 45 minuten en een langere route van 2,5 uur. Onderweg zijn er mogelijkheden genoeg om uit te stappen en te picknicken of even uit te rusten in het gras. Groepen tot 30 personen kunnen tegelijkertijd kanoën. Voor kinderen hebben we een aantal zwemvestjes beschikbaar. Het is heerlijk om met het gezin, met vrienden of collega's op een mooie dag een paar uurtjes te gaan varen.

Openingstijden en kosten

Openingstijden en prijzen

U kunt kano's huren van 24 april tot 6 september. U kunt zich in het kampeerseizoen dagelijks melden bij de receptie van de camping tussen 11.00 u - 12.00 u, 15.00 u - 17.00 u en 19.00 - 20.00 u. Als u op andere tijden wilt starten met uw kano-tocht kunt u per telefoon of mail contact met ons opnemen om te kijken of dat die dag mogelijk is.

Prijzen per persoon:

  • 1 uur € 5,00
  • halve dag (3 uur) € 10,00
  • hele dag € 15,00

Graag bij aankomst betalen.

Voor reserveren kunt u het onderstaand reserveringsformulier gebruiken.

Samen op het water

Kanofeestje

Je zoon of dochter is jarig en gaat met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes kanoën op de Delflandhoeve. We hebben twee arrangementen waaruit u kunt kiezen:

1. U huurt voor 3 uur kajaks/kano’s en u vaart zelf met de kinderen een route door het Abtswoudse Bos. Onderweg legt u ergens aan om met uw eigen eten/drinken te picknicken en eventueel nog te spelen. Voor deze variant betaalt u € 10,- per persoon.

2. U huurt voor 1 uur kajaks/kano’s en u vaart zelf met de kinderen de kleine route door het Abtswoudse Bos. U kunt voor en na het varen nog een uurtje op een veldje van de Delflandhoeve spelen en picknicken met uw eigen meegenomen eten en drinken. Voor deze variant betaalt u € 7,50 per persoon.

Kano of kajak reserveren

Reserveringsformulier kanoën

Voor onze contactgegevens kunt u hier klikken. U kunt ook reserveren door het onderstaande formulier in te vullen en aan ons toe te sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kanoseizoen van 24 april - 6 september.

Uw naam *

Uw adres *

Uw postcode *

Uw plaats *

Uw telefoon *

Uw e-mail *

Gewenste datum *

Gewenste tijd *

Aantal personen *

Korte omschrijving van uw wensen

* = verplicht