Over ons

het begin van de delflandhoeve 2000
Geschiedenis Delflandhoeve
18 februari 2016
Een nieuwe kapschuur!
21 maart 2016
Toon alles

Over ons

Over ons

Passie voor natuur

Wij, Alex Kemps en Ine Geraeds, zijn in 2006 met de Delflandhoeve begonnen. Vanuit onze groene achtergrond vonden we het fantastisch om hier te kunnen starten. In 10 jaar tijd is het Abtswoudse Bos flink uitgegroeid en een echt bos geworden. Ook op ons terrein zijn de bossages, grasstroken, moestuin en boomgaard volwassen geworden. Het is genieten in alle seizoenen; elk seizoen is weer verrassend. Alex geniet van het snoeien in de winter, de uitbundige groei en bloei in de lente, het riet maaien in de zomer en het sloten in de herfst. Ine geniet van haar moestuin en boomgaard in voorjaar en zomer. Het blijft leuk om in het voorjaar overal jonge watervogels te spotten. En in april worden onze bijen weer actief, brengt de boer weer een schaap met lammetjes en vliegen bij ons huis de koolmeesjes af en aan naar hun nest. We kijken alweer naar het voorjaar uit.

5 Comments

 1. Jan en Zwaan schreef:

  Hoi Ine en Alex,
  Wat hebben jullie een fantastische camping daar in de drukke randstad. Geweldige plaatsen, vooral het principe van ‘zoek een leuke plek en meld je aan is super’. Heel veel ruimte en rust. We hebben het er echt naar ons zin gehad en komen zeker nog eens terug. Veel jonge watervogels gespot! Je kunt er heerlijk fietsen en wandelen, voor het stadse vertier fiets je in een kwartier naar hartje Delft óf Rotterdam, wat wil je nog meer.. Mooi hoor.

  Groet,
  Jan en Zwaan
  Oranjewoud

 2. Gea schreef:

  Dag Ine en Alex.

  Wat ziet het er bij jullie schitterend uit!
  Ontvangen jullie ook campers op de camping?

  Met vriendelijke groet.

  Gea

  • Ine & Alex schreef:

   Hallo Gea,

   Bedankt voor het compliment.
   Campers tot een lengte van 6 meter zijn van harte welkom.

   Met vriendelijke groeten,
   Ine

 3. Geer schreef:

  Leuk watertje voor 2 uurtjes lol alleen jammer dat de ontvangst te laat was geen tonnen had om telefoons in op te bergen en en slechte begeleiding gaf.
  Volgende keer zoeken we een andere stek uit. echt jammer….

 4. Betty en Wiepko schreef:

  Al 6 jaar genieten we op jullie heerlijke relexte camping, voor ons de start van het kampeerseizoen. Inmiddels al geboekt voor de komend voorgaar, we kijken er naar uit.
  Tot binnenkort, Betty en Wiepko

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *