Vergaderen

Vergaderen in het groen

Landelijk vergaderen aan de Schie

Vergaderen aan de Schie in Delft, is vergaderen op een prachtige kleinschalige locatie in het groen. Met uitzicht op bossages en een waterplas waant eenieder zich ver weg van de eigen werkplek. De Delflandhoeve ligt op slechts 5 kilometer afstand van het centum van Delft en nabij de grote steden Den Haag en Rotterdam.

De Delflandhoeve ligt midden in de natuur. De boerderij ligt op 7,5 ha eigen terrein en wordt omgeven door het Abtswoudse Bos. Het is een bijzondere vergaderplek: Wat is er mooier voor een zakelijke bijeenkomst om samen te zijn in een landelijke omgeving, de keuze te hebben om binnen of buiten te vergaderen en tijdens de lunch te genieten van een wandeling of een kanotochtje door het Abtswoudse Bos?

Binnen of buiten

Vergaderen in de voormalige koeienstal

U bent met uw groep exclusief aanwezig in de boerderij van de Delflandhoeve. De oude koeienstal achter het woonhuis is omgetoverd tot twee prachtige met elkaar verbonden ruimtes met vrij uitzicht op het achterliggende landschap. De zaal beneden is opengewerkt tot de nok van het dak voor een ruimtelijke beleving. De vide is op de voormalige hooizolder en heeft een meer besloten karakter met schuine wanden. Naast deze twee ruimtes heeft u nog de beschikking over een aparte lunchruimte, groot terras, grasveld en overdekte hooiberg. Het geheel wordt omzoomd door moestuin, boomgaard, bossages en grasstroken die, als het weer het toelaat, veel mogelijkheden bieden voor sessies en wandelingen buiten. Er is alle ruimte voor zakelijke bijeenkomsten tussen de 12 – 60 personen, zoals vergaderingen, trainingen, creatieve brainstormsessies, kick-off meetings of besloten conferenties.

Homemade

Uit eigen moestuin en boomgaard

De Delflandhoeve verzorgt zelf koffie, thee, lunches, gezonde snacks en drankjes. Bezoekers van de Delflandhoeve zijn uitermate te spreken over de lunch die wij verzorgen met zelfgemaakte soepen, groene salades, lekker brood en veel fruit. We gebruiken zoveel mogelijk producten uit onze eigen moestuin en boomgaard en honing van onze eigen bijen. Het is ook mogelijk om een borrel, diner of een barbecue aan de bijeenkomst te koppelen. We werken dan samen met goede cateraars.

Gezond, fit en fris

Vergaderbreak: sportief of creatief?

Het is mogelijk om uw vergadering te onderbreken of af te sluiten met een buitenactiviteit. De Delflandhoeve biedt daar talloze mogelijkheden voor. Een ommetje wandelen op het erf van de boerderij of in het aangrenzende Abtswoudse Bos is heerlijk om even een frisse neus te halen. Een wat sportievere uitdaging is het om met de kano vanaf de Delflandhoeve de Lage Abtswoudse polder te verkennen. De Delflandhoeve heeft Canadese kano's en kayaks beschikbaar. In het kader van teambuilding kunnen spellen op het terrein georganiseerd worden zoals schapendrijven of boogschieten. De Delflandhoeve heeft hier veel ervaring mee en werkt daarvoor samen met betrouwbare outdoor-bureau's. Of laagdrempeliger: in de zomer nemen groepen zelf een voetbal mee om in de pauze met elkaar een balletje te trappen.

Teambuilding

Personeelsuitje

Uniek aan de Delflandhoeve zijn de mooie combinaties van een zakelijke bijeenkomst met informele of recreatieve activiteiten. Zoals bij een teambijeenkomst die ook in het teken staat van een jaarafsluiting of bij een personeelsbijeenkomst tot 120 personen.

Met bijvoorbeeld een mooie BBQ, zeskamp, buitenspelen, toneel, muziek, kanoën kunt u een aantrekkelijk programma maken. Wij helpen u daar graag bij en kunnen snel een indicatieve offerte voor u maken.