Vergaderen praktische informatie

Ruimten om te vergaderen

Sfeervolle zalen in de voormalige boerderij

U heeft als groep het exclusieve gebruik van de boerderij. In de sfeervol verbouwde koeienstal zijn verschillende ruimten voor uw vergadering beschikbaar. U heeft de beschikking over de benedenzaal (8 x 10 m) en de beschikking over de vide (6 x 10 m met schuine kap). U heeft daarmee een benedenzaal die een zeer ruimtelijk karakter geeft doordat hij is opengewerkt tot de nok van het dak. Met aansluitend de vide die een knussere en besloten ervaring geeft door de ligging op de voormalige hooizolder met de schuine wanden. Voor lunch en vergaderbreaks kunt u gebruik maken van de naastgelegen aparte lunchruimte (7x9 m), een groot terras, een grasveld en een overdekte hooiberg. De maximale capaciteit van de Delflandhoeve voor zakelijke bijeenkomsten is 60 personen, het minimumaantal is 12 personen. De zalen kunnen naar wens ingericht worden met bijvoorbeeld een kring van stoelen, een u-vorm of een theateropstelling. De vide en de lunchruimte worden veel gebruikt bij het werken in deelgroepen of als informele werkplek.

De zaal is voorzien van twee flipovers, een beamer met scherm, geluidsboxen en een wireless-internetverbinding.

Teambuilding

Korte vergaderbreak

Voor een korte vergaderbreak of frisse neus tijdens de lunch kunt u een wandeling maken over het terrein van de Delflandhoeve of een wandeling door het aansluitende Abtswoudse Bos. Wij hebben een mooie wandeling op kaart van ca. 30 minuten.

Een actievere onderbreking is een prachtige kanoroute van ca. 45 minuten vanaf de grote waterplas midden op het terrein van de Delflandhoeve. Ook een grotere route (ca. 2,5 uur) door het Abtswoudse Bos is een geweldige ervaring van de natuur.

Personeelsuitje

Voor een sportieve of creatieve invulling van uw personeelsbijeenkomst of uitstapje kunnen wij u in samenwerking met outdoor-bureaus een variatie aan activiteiten aanbieden: schapendrijven, zandsculpturen, higland games, aquarellen etc. Wij kunnen uw ochtend/middag of hele dag compleet verzorgen met lunch, diner, bbq of buffet.

Catering

Lekker uit eigen moestuin en boomgaard

De Delflandhoeve verzorgt zelf de koffie, thee, lunches, gezonde snacks en drankjes. Wij gebruiken zoveel mogelijk producten uit onze eigen moestuin en boomgaard. De lunch wordt in buffet vorm geserveerd en bestaat uit zelfgemaakte soepen, groene salades, lekker brood en veel fruit. Het is ook mogelijk om een diner of een barbecue aan de bijeenkomst te koppelen. We werken hiervoor samen met goede cateraars (minimale groepsgrootte 15 personen)

Route en parkeren

Bereikbaarheid

De Delflandhoeve is per auto goed te bereiken via de A13 en dan de afslag Delft-Zuid. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van de Delflandhoeve. Per openbaar vervoer kunt u Delflandhoeve bereiken met de trein tot station NS Delft-Campus. Vandaar kunt u een OV-fiets huren of u kunt ons voor ophaalservice bellen. Vanaf station NS Delft-Campus kunt u ook in ca. 20 minuten naar de Delflandhoeve wandelen door het Abtswoudse Bos of langs de Schie.