Camping praktische informatie

Terrein

Kampeerplaatsen in het groen

De Delflandhoeve heeft een groot groen rustig kampeerterrein. Er zijn geen vaste plaatsen aangebracht. Eenieder kan in overleg een plaatsje uitzoeken: aan het water, tussen bossages, dicht bij het sanitair, ver weg idyllisch alleen etc. Over het hele terrein verspreid staan elektriciteitskasten met 6A aansluitingen. De Delflandhoeve is een autovrij kampeerterrein. Kampeermiddelen kleiner dan 5,5 meter lengte (caravan opbouw kleiner dan 5,5 meter, campers kleiner dan 5,5 meter en tenten kleiner dan 5,5 meter) zijn welkom. Omdat de Dellandhoeve een toeristisch kampeerterrein is, kunt u maximaal 3 weken bij ons verblijven. Om het gras te sparen zult u bij wat langer kamperen gevraagd worden een klein stukje te verplaatsen. In de regel is dit na 6-7 dagen. Wij helpen u daar graag bij. De Delflandhoeve ontvangt geen groepen, geen jongeren en geen studenten. Bezoekers zijn beperkt welkom (max. 2 per dag) en betalen bezoekerstarief.

Openingstijden
camping 2024

Aankomsttijden

Het kampeerseizoen loopt dit jaar van vrijdag 26 April tot zondag 1 September. Wij hebben een paar jaar geleden de kapschuur herbouwd. Deze gebruiken we als receptie. Bij aankomst ontvangen we u daar graag. De aankomsttijden zijn van 11-12 uur, 15-17 uur en van 19-20 uur. Latere aankomst (na 20 uur) is niet toegestaan. Op de dag van vertrek eindigt uw plaats om 12 uur. Bij aankomst ontvangt u een map van ons met informatie over ons kampeerterrein en de omgeving. Rondom het receptiegebouw hebben we gratis WIFI.

Receptie

Betalen

Wij verzoeken u om bij aankomst voor uw kampeerperiode te betalen. U kunt contant of met pin betalen. In de receptie verkoopt de Delflandhoeve drankjes, koffie en thee, honing en eigen producten uit de moestuin en boomgaard, voorzover voorradig.

Kano's en Fietsen

Lekker met de kajak of kano de polder in

De Delflandhoeve verhuurt 2- of 3-persoons Canadese kano's en 1- en 2-persoons kajaks. Vanaf de grote waterplas midden op het terrein kunnen er twee prachtige routes door de lage Abtswoudse polder gevaren worden: een korte route (ca. 45 min) en een langere route (ca. 2,5 uur). Er zijn vaste starttijden (11, 14 en 17 uur) en u huurt de bootjes voor 3 uur. Informatie en routekaartjes zijn bij de receptie verkrijgbaar.

Naar Delft met de fiets

Voor de campinggasten die naar Delft willen fietsen heeft de Delflandhoeve een beperkt aantal stadsfietsen. Fietsend langs de Schie ben je in 20 minuten in het centrum van Delft.

Route en parkeren

Bereikbaarheid

De Delflandhoeve is goed te bereiken via de A13 en dan de afslag Delft-Zuid. U neemt dan de richting Naaldwijk/Schipluiden en vervolgens de afslag Schieoevers. Vanaf daar kunt u de camping bordjes volgen, het is dan nog ca. 3 km. Als uw Tomtom u vanuit het zuiden al bij Schiedam eraf stuurt volgt u een smalle toeristische route die met een caravan niet erg wenselijk is.

Voor onze kampeerders die met openbaar vervoer willen komen: per openbaar vervoer kunt u Delflandhoeve bereiken met de trein tot station Delft-Campus. Vandaar kunt u een OV-fiets huren. Vanaf station Delft-Campus kunt u ook in ca. 20 minuten naar de Delflandhoeve wandelen door het Abtswoudse Bos of langs de Schie.