Feest praktische informatie

Feest binnen

Sfeervolle zalen in de boerderij

U heeft het exclusieve gebruik van de boerderij voor uw feest. In de sfeervol verbouwde koeienstal zijn verschillende ruimten voor uw feest beschikbaar. U heeft de beschikking over de benedenzaal (8 x 10 m) en de aansluitende vide op de voormalige hooizolder (6 x 10 m met schuine kap). U kunt ook gebruik maken van de naastgelegen ruimte (7x9 m). De maximale capaciteit voor uw feest is ca. 120 personen en uw feest kan gehouden worden gedurende de dag tot 24.00 uur 's nachts. De ruimten kunnen naar wens ingericht en versierd worden. Versterkte muziek kan binnen opgesteld worden. Ter verhoging van de feestvreugde kan ook eventueel de houtkachel nog aangemaakt worden.

Feest buiten

Onder de hooiberg of midden op het gras

Met u hopen wij dat het weer zodanig is dat u het feest buiten kunt houden! Dat kan op het grote terras, op het grasveld of bij iets minder weer onder de hooiberg met aan twee zijden glasdelen. U kunt gebruik maken van ons tuinmeubilair en onze picknickbanken, maar als u aanvullende wensen heeft kunnen er ook b.v. lange tafels en banken gehuurd worden voor een Italiaanse of Franse sfeer. Samen kunnen we bekijken welke entourage u wenst en wij denken graag met u mee. Buiten is akoestische muziek toegestaan en we stoken in de avond graag een aantal vuurkorven om de sfeer te verhogen voor u en uw gasten.

Catering

Lekker uit eigen moestuin en boomgaard

De Delflandhoeve verzorgt uw feest wat betreft koffie, thee, lunch, gebak, borrelhapjes, drankjes, bubbels, servies, bestek en bediening. Wij maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van onze eigen producten uit de moestuin en boomgaard. In overleg met u vullen we de dag en avond in. Voor het diner/buffet/bbq werken we samen met goede cateraars. U kunt ook zelf een goede cateraar aandragen.

Route en Parkeren

Bereikbaarheid

De Delflandhoeve is per auto goed te bereiken via de A13 en dan de afslag Delft-Zuid. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de Delflandhoeve. Per openbaar vervoer kunt u Delflandhoeve bereiken met de trein tot station NS Delft-Campus. Vandaar kunt u een OV-fiets huren of u kunt in ca. 20 minuten naar de Delflandhoeve wandelen door het Abtswoudse Bos of langs de Schie.