Bruiloft praktische informatie

Binnen trouwen

Sfeervolle zalen in de boerderij

U heeft het exclusieve gebruik van de boerderij voor uw bruiloft. In de sfeervol verbouwde koeienstal zijn verschillende ruimten voor uw bruiloft beschikbaar. U heeft de beschikking over de benedenzaal (8 x 10 m) en de aansluitende vide op de voormalige hooizolder (6 x 10 m met schuine kap). U kunt ook gebruik maken van de naastgelegen ruimte (7x9 m). De maximale capaciteit voor uw feest is ca.120 personen en uw bruiloft kan gehouden worden gedurende de dag tot 24.00 uur 's nachts. De ruimten kunnen naar wens ingericht en versierd worden. Een band of dj kunt u binnen opstellen voor een gezellige muzikale aankleding. Eventueel kan ook de houtkachel nog aangemaakt worden.

Buiten trouwen

Onder de hooiberg of midden op het gras

Met u hopen wij natuurlijk dat het weer zodanig is dat u buiten kunt trouwen! Dat kan dan op het grote terras, midden op het grasveld, aan onze grote waterplas of bij iets minder weer onder de hooiberg. U kunt gebruik maken van ons tuinmeubilair en onze picknickbanken, maar als u aanvullende wensen heeft kunnen er ook b.v. lange tafels en banken gehuurd worden voor een Italiaanse of Franse sfeer. Samen kunnen we bekijken welke entourage u wenst en wij denken graag met u mee. Buiten is akoestische muziek toegestaan en we stoken in de avond graag een aantal vuurkorven om de sfeer te verhogen voor u en uw gasten.

Catering

Lekker uit eigen moestuin en boomgaard

De Delflandhoeve verzorgt uw bruiloft wat betreft koffie, thee, lunch, gebak, borrelhapjes, drankjes, bubbels, servies, bestek en bediening. Wij maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van onze eigen producten uit de moestuin en boomgaard. In overleg met u vullen we de dag en avond in. Voor het diner/buffet/bbq werken we samen met goede cateraars. U kunt ook zelf een cateraar aandragen.

Route en Parkeren

Bereikbaarheid

De Delflandhoeve is per auto goed te bereiken via de A13 en dan de afslag Delft-Zuid. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de Delflandhoeve. Per openbaar vervoer kunt u Delflandhoeve bereiken met de trein tot station NS Delft-Campus. Vandaar kunt u een OV-fiets huren of u kunt in ca. 20 minuten naar de Delflandhoeve wandelen door het Abtswoudse Bos of langs de Schie. Bij bruiloften wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van een bootservice over de Schie om naar het Stadhuis van Delft te gaan voor de trouwerij en weer terug.